4 Outdoor Sports osakkeet pelata Post-Pandemic Boom

Vaikka pandemia on ollut tuhoisaa monille yrityksille, jotkut ovat onnistuneet selviytymään myrskystä ja jopa selviytymään voittajana. Yksi yllättävänkin kestävä toimiala on ulkoiluala.  Aloita sijoittaminen ja tunnista järkevä sijoitusvaihtoehto. Wartsila-osake on paras vaihtoehto henkilöille, jotka haluavat turvaa epävarmassa taloustilanteessa pitkällä aikavälillä.

Neljä ulkoilmaurheiluosaketta, jotka ovat valmiita hyötymään pandemian jälkeisestä buumista.

Yksi syy siihen, miksi ulkoiluala on ollut niin kestävä, on se, että se on ala, joka luonnostaan edistää sosiaalista etäisyyttä. Joukkuelajeja lukuun ottamatta useimpia ulkoilmaurheilulajeja voi helposti harrastaa säilyttäen turvallisen etäisyyden muihin. Tämä on ollut ulkoilutuotteiden ja -palvelujen tärkeä myyntivaltti pandemian aikana.

Toinen syy siihen, että ulkoiluala on menestynyt hyvin, on se, että ihmiset etsivät tapoja pysyä aktiivisena ja samalla ottaa sosiaalista etäisyyttä. Tämä on johtanut polkupyörien, kajakkien ja retkeilyvarusteiden kaltaisten tuotteiden myynnin nousuun.

Jos siis haluat sijoittaa ulkoiluteollisuuteen, tässä on neljä osaketta, joita kannattaa harkita:

1. REI

2. Dicks Sporting Goods

3. Outdoor Sportsman Group

4. Bass Pro Shops

Jokaisella näistä yrityksistä on hyvät mahdollisuudet hyötyä ulkoilualan pandemian jälkeisestä noususuhdanteesta. Jos siis haluat sijoittaa tälle alalle, nämä ovat neljä osaketta, joita kannattaa harkita.Ulkoiluala ei ole ainoa, joka on ollut kestävä pandemian aikana. Toinen ala, joka on selvinnyt myrskystä yllättävän hyvin, on rautakauppa. Kodinparannusosakkeet ovat myös olleet nousussa, kun ihmiset etsivät tapoja parantaa kotiaan viettäessään enemmän aikaa kotona.

Jos etsit osakkeita, jotka hyötyisivät pandemian jälkeisestä noususuhdanteesta, ulkoiluala ja rautakauppa ovat kaksi alaa, joita kannattaa pitää silmällä.