Opas urheiluliivit juoksijoille

Tiesitkö, että on olemassa erilaisia ​​urheiluliivejä erityyppisille juoksijoille? Aivan oikein – kaikkia urheiluliivejä ei ole luotu samanarvoisiksi. Jos harkitset osakesijoittamista, tutustu tähän Nokia sivustoon

Erityyppiset urheiluliivit ja auttavat sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat.

Ensimmäinen huomioitava asia on kupin koko. Jos olet pieni tai keskikokoinen kuppi, tarvitset erilaiset urheiluliivit kuin jos olet iso tai erittäin suuri kuppikoko. Pienille ja keskikokoisille kupeille on olemassa kahta päätyyppiä urheiluliivit: puristusliivit ja kapselointiliivit. Kompressioliivit painavat rintojasi rintaasi vasten, kun taas kapselointiliiveissä on kupit, jotka tukevat jokaista rintaa erikseen. Jos olet suuri tai erittäin suuri kuppikoko, tarvitset urheiluliivit, jotka tarjoavat sekä puristuksen että kapseloinnin. Näitä rintaliivejä kutsutaan usein ”täyden tuen” tai ”maksimituen” rintaliiveiksi. Niissä on kupit, jotka tukevat jokaista rintaa erikseen, ja niissä on myös olkaimet, jotka tarjoavat lisätukea. Riippumatta kupin koosta, on tärkeää löytää hyvin istuvat urheiluliivit. Nauhan tulee olla tiukka, mutta ei liian tiukka, ja kuppien tulee peittää rinnat kokonaan. Jos et ole varma, minkä koon tarvitset, on aina parasta mennä myymälään ja hankkia asennus ammattilaisen toimesta.

Nyt kun tiedät erityyppiset urheiluliivit ja kuinka löydät oikean koon, olet valmis etsimään sinulle täydellisen. Onnea ostoksille!